Снимка: БулфотоЛюбопитно изказване направи депутатът от БСП Явор Божанков. На Временната

...
Снимка: БулфотоЛюбопитно изказване направи депутатът от БСП Явор Божанков. На Временната
Коментари Харесай

Явор Божанков от БСП: На комисията за злоупотреби й липсва само Жоро от Съдебен спор

Снимка: Булфото

Любопитно изявление направи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.  " На Временната комисия по инспекция на злоупотреби й липсва Жоро от " Съдебен спор ", каза той по време на съвещанието на Временнато комисия за инспекция на злоупотреби във връзка със създалото се напрежение на съвещанието.

Явор Божанков изясни, че депутатите от " Българска социалистическа партия за България " не могат да си намерят ред да си зададат въпросите. " Не можем да намерим, тъй като подобен ред липсва ", сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

Той разкритикува ръководителя на комисията, че на второто съвещание на Временната комисия се обяснява кой на кого се е обадил по телефона, на кого му е бил включен, на кого му е бил изключен.

" ГЕРБ изрично и преднамерено протакат, с процедури, с голям брой изявления. Очевидно няма огромно предпочитание да дадат документи ", уточни още Божанков.

Според него обаче към този момент се прокрадва подозрение, че комисията се употребява с предизборни цели. " Днес една от аргументите да не подкрепим дневния ред, че от 4 точки, две точки бяха " Росенец ". Не че не е значима, само че тя не може да е приоритет за страната. Не че тази комисия не е значима, само че тя не може да бъде трамплин и предизборна естрада за някого, който си прави PR ", сподели още Явор Божанков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР